Ga terug

Jeugd, Kunst & Cultuur

Costa CulturA Club

Net als vorig jaar is theater CulturA & Zo in Nootdorp weer het toneel van de Costa CulturA Club. Een heus animatieteam zorgt van maandag 19 juli tot en met vrijdag 27 augustus op elke doordeweekse dag voor kinderen van elke leeftijd voor de leukste activiteiten. Van knutselen, tot dansen, het weerwolvenspel, verstoppertje en films kijken.

Vanuit de gedachte dat misschien nog niet iedereen op vakantie of wil deze zomer is bedacht om activiteiten te bedenken die plaats kunnen vinden in Theater CulturA & Zo. Er is dan minder te doen in het gebouw, de huurders zijn met vakantie en de theaterprogramma ligt in de zomervakantie stil. Prima tijd dus om in elke hoek van het gebouw leuke dingen te doen! Het team van de Costa Cultura Club, onder leiding van Fabiènne van der Weide, student Human Technology Interaction, heeft voor elke leeftijdsgroep leuke dingen bedacht.

Zo wordt er veel geknutseld, gebouwd, zijn er watergevechten, bingo’s, minidisco, een talentenshow, vossenjacht, een Mario-Kart toernooi, wordt er slijm gemaakt en natuurlijk het weergaloze Weerwolvenspel gespeeld. Je kunt een kaartje kopen voor de ochtend, middag of de avond en dat kost dan 5 euro. De films die op dinsdag- en dondermiddag vertoond worden kosten 6 euro, maar dan zit er ook wat lekkers bij! Via www.culturaenzo.nl kun je aan de kaartjes komen. Wil je een strippenkaart kopen dan kan dat aan de bar van CulturA & Zo.

Koop tickets

Datum & Tijd:

23 aug 2021, 00:00

Kosten:

€5 

Locatie:

Cultura & Zo
Nootdorp

Gerelateerde evenementen