Ga terug

Kunst & Cultuur, Theater, Film

’t Speeltoneel: ‘Onder Vier Ogen’ 9 juli (avond) en 10 juli (middag)

Groep 2 en 3 van ‘t Speeltoneel spelen op 9 juli 20:00 en 10 juli 14:30 het tweeluik: Onder Vier Ogen.

Groep 2:

Is er een houdbaarheidsdatum aan vriendschap? Aan de hand van drie dialogen zoeken de spelers de grenzen van hun vriendschap op. Twee vriendinnen die ooit twee handen op een buik waren, gaan samen op vakantie. Twee anderen ontdekken in het holst van de nacht dat ze elkaar toch minder goed begrijpen en twee huisgenoten weten niet hoe hun relatie precies in elkaar steekt. 

De voorstelling gaat over de affectie die je in een vriendschap kan voelen, ook als je elkaar niet (meer) begrijpt. De spelers raken met elkaar in de knoop, raken afgezonderd en breken hun hoofd over de puzzel: ‘Waarom is vriendschap zo ingewikkeld?’ 

Groep 3: 

Aan het altaar beloven mensen om voor altijd bij elkaar te blijven, soms blijft het daar bij. 

De stellen bespreken van het ontbijt in de ochtend tot de borrels diep in de nacht hun  voor- en tegenspoed. Tot de dood ze eindelijk scheidt. 

In een jaren 60 huiskamer vertolkt groep 3 dit huwelijk aan de hand van teksten uit bekende filmscènes. Dit stuk gaat niet over een alles overwinnende liefde, maar over de vraag wanneer je weet dat de slag verloren is en je stopt met vechten.

Voor meer informatie en toegangskaarten á € 12,75 incl. consumptie kunt u terecht op onze website www.speeltoneel.nl

Koop tickets

Datum & Tijd:

9 jul 2022, 20:00

Kosten:

€12.75 

Locatie:

Cultura & Zo
Nootdorp

Gerelateerde evenementen