Babynieuws

DEZE ACTIE IS INMIDDELS VERLOPEN

Het is bijna zomer! De bomen zijn mooi uitgelopen, de bloemen bloeien rijk, jonge dieren zijn geboren en ook in de gemeente zien we dat er veel baby’s geboren worden. Maar wie zijn die baby’s?

Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp heeft in samenwerking met De Telstar een leuke actie verzonnen. Alle kersverse ouders kunnen bij het gemeentehuis een rompertje ophalen. Dit kan bij de geboorteaangifte maar ook als je kindje buiten Pijnacker-Nootdorp is geboren en de ouders zelf inwoners zijn van Pijnacker-Nootdorp.

Het enige echte Natuurlijk-Pijnacker Nootdorp rompertje ligt op het gemeentehuis voor je klaar!

Ook trots op onze nieuwe inwoner?

Vind je het leuk dat jouw baby in De Telstar komt? Maak dan een foto als jullie  kindje het rompertje aan heeft. Stuur deze foto* (van 1 MB) naar De Telstar via e-mail npn@telstar-uitgeverij.nl en vermeld daarbij de naam van de baby, jullie naam, broer/zusje van, en de datum wanneer de baby is geboren. Een keer per maand belonen we de leukste foto met een cadeaubon te besteden in de speelgoedwinkel in Pijnacker of Nootdorp.

Zo krijgt jouw baby een mooi plekje in de krant en kunnen alle inwoners kennismaken met de nieuwe inwoners.

* Bij het inzenden van de foto gaat u akkoord met de publicatie van het beeld in de lokale huis aan huiskrant. De gemeentelijke-, Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp uitingen, bijbehorende websites en social media.