Bieslanddagen op 4 en 5 september

Tot 1 september zijn enkel evenementen toegestaan in de buitenlucht met maximaal 750 bezoekers. De inschatting is dat de versoepelingen na 1 september niet dusdanig zijn, dat de Bieslanddagen 2.0 het weekend van 4 en 5 september plaats kunnen vinden in de opgezette vorm. De Bieslanddagen werd voorgaande jaren door gemiddeld 10.000 tot 15.000 bezoekers bezocht. 

De organisatie van stichting Bieslanddagen gaat daarom het plan omgooien en kijken naar wat wél mogelijk is om weer een aantal leuke activiteiten te kunnen organiseren. Kleinschalig en op aanmelding kun je toch de polder komen beleven. De activiteiten vinden plaats van eind augustus tot eind september.

Alle deelnemende locaties en organisaties hebben meegedacht en in korte tijd zijn er diverse kleinschalige activiteiten ontstaan die door kunnen gaan. Het is ontzettend mooi dat iedereen zich hiervoor heeft ingezet. Op zaterdag 4 september komt er een poldertocht voor kinderen en het weekend van 4 en 5 september kun je nog steeds komen genieten van het natuurtheater in het Bieslandse bos. Ook kun je nog steeds de kerkdienst in Stiltegoed bijwonen op zondagochtend 5 september. Er komt een diner in de Bieslandse polder, een natuurtheater voor kinderen, ze gaan happen en stappen door Buytenhout, je kunt waterpret beleven op ’t eiland in het Delftse Hout, het oogstfeest bijwonen op stadsboerderij BuitenLeeft en de hele maand september kun je meedoen aan de fotowedstrijd Buytenhout in beeld!Kijk op de website van de Bieslanddagen https://www.bieslanddagen.nl/ om je binnenkort aan te melden voor één van deze leuke activiteiten.