CulturA & Zo weer open!

Prachtig nieuws dat de theaters weer open mogen. Dat geldt natuurlijk ook voor het theater in CulturA & Zo in Nootdorp. Nog niet helemaal zoals vanouds, want er mogen 58 theaterbezoekers per voorstelling in de grote theaterzaal.

Doordat het lang onzeker bleef of het theater open mocht, zijn nog niet alle kaartjes voor dit weekend verkocht. Dus pak die kans om dit weekend weer lekker cultuur te gaan proeven! De kaarten zijn verkrijgbaar via www.culturaenzo.nl/agenda.

Vrijdagavond De Grens

Op vrijdagavond staat de muziektheatervoorstelling ‘De Grens’ op het programma. Deze prachtige voorstelling is gebaseerd op dagboekfragmenten van Ekaterina Levental. Daarin vertelt zangeres en harpiste Ekaterina Levental over haar vlucht uit de voormalige Sovjet-Unie.

De Grens begint op de avond dat ze als zestienjarige belandt op het veilige politiebureau op de Wallen in Amsterdam. In een indrukwekkende one-woman show vertelt ze over haar zoektocht naar een nieuwe identiteit in een maatschappij waar ze geen deel van kan zijn.

Zaterdagavond Finalistentournee Amsterdams Studenten Cabaret Festival

Het Amsterdams Studenten Cabaret Festival (ASCF) is een jaarlijks terugkerend evenement voor talentvolle cabaretiers. Het festival wordt ieder jaar georganiseerd door een bestuur bestaande uit Amsterdamse studenten, de deelnemers aan het festival zijn dat niet per sé. Het voornaamste doel van het A.S.C.F. is om jong talent een opstapje te bieden naar een carrière binnen de cabaretwereld. De finalisten die deze avond optreden in CulturA & Zo zijn; Kai Bodewitz, Blauwe Vinkjes en Boban Braspenning. De prijs werd eerder gewonnen door o.a. Pieter Derks, De Partizanen, Andries Tunru, Tim Franssen, Davey Turnhout, Kasper van der Laan, Thjum Arts en Luuk van der Vaart. Een perfecte avond om nieuw aanstormend talent te leren kennen.