Culturele Instuif: een reis met dans, muziek, toneel en zang

Van 5 tot en met 23 september openen de culturele organisaties in Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw wagenwijd hun deuren zodat iedereen kan zien en ervaren wat zij te bieden hebben.

Zin in zingen, toneelspelen, dansen of een instrument bespelen en (nog) niet de stap genomen om dat echt te gaan doen? Kom dan naar de eerste Culturele Instuif en ervaar hoe leuk het kan zijn!

Op 25 september sluiten we de reis af met een spectaculaire uitvoering ‘Stuif IN Café Cultuurrrr’ tijdens het event De Verbeelding.

Een magazine vol inspiratie en informatie wordt huis aan huis bezorgd in de week van 15 augustus. In dit unieke magazine stellen 19 culturele instellingen in Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw zich aan jullie voor. Je kunt lezen wat ze te bieden hebben op het terrein van dans, muziek, toneel en zang. En ook wat ze voor je in petto hebben tijdens de Culturele Instuif.

Cultuur gaat leven door het zelf te doen! Kom kijken en doe mee! Ontmoet nieuwe mensen, ervaar de gezelligheid en wie weet word je zo enthousiast en heb je er ineens een nieuwe hobby bij!

Hopelijk zien we je op de Culturele Instuif!

Meer informatie kan je vinden op de website: www.culturele-instuif.nl