De Bras Cultuurdagen

Amfitheater Bieslandse Bos Drijvend podium ligt er natuurlijk mooi bij

Terwijl de zon al vroeg was verschenen, waren de vrijwilligers van Buren van De Bras samen met een team van MeCasa Bouw al voor dag en dauw in de weer om een drijvend podium te bouwen. Volgend weekend is BrasGotTalent op zaterdag 6 juli 14:00 uur en het Zomerconcert op zondag 7 juli 15:00 uur. Beide activiteiten kunnen nu plaats vinden op het podium in de vijver van het amfitheater Bieslandse bos.

Met een goede voorbereiding en de juiste materialen en manschappen aan boord was het podium rond het middaguur gereed en kon men na gedane arbeid bijkomen met een lekker broodje en drankje.

Bouw van het drijvend podium is een initiatief van Buren van De Bras en gerealiseerd in samenwerking met MeCasa Bouw en materiaal-sponsoren Pontmeyer en Redson ijzerwaren.

Laat je verrassen door De Bras-talenten op zaterdagmiddag 6 juli 

Op zaterdagmiddag 6 juli 14:00 laten jeugdige talenten zien wat ze in huis hebben tijdens De Bras Got Talent in het Amfitheater van het Bieslandse bos. Diverse talenten van zang, dans tot honden-act doen je verbazen op deze prachtige locatie in de nabije natuur. Onder toeziend oog van een jury van kenners zullen deze talenten wedijveren om de te vergeven prijzen.

Geniet van natuur en klassieke muziek op zondagmiddag 7 juli

Zondagmiddag 15:00 is het de beurt aan de professionals van Trio 1800. Dit trio  van internationaal ervaren musici laat u genieten van klassieke muziek zoals u nog nooit heeft gehoord. Dit jaar is er tevens een mooie samenwerking met muzieklerares en sopraan Lauren Armishaw uit onze eigen wijk.

De Bras Cultuurdagen zijn georganiseerd door Buren van De Bras en mede mogelijk gemaakt door sponsor-partners gemeente Den Haag, Staatsbosbeheer, MeCasa Bouw RKBS De Bras en Octant-Zonnestraal. Voor meer informatie zie www.burenvandebras.nl .