Doe mee met de fotowedstrijd van Buytenhout

De website van Buytenhout is nu te bezichtigen! Graag laten we de wereld zien wat er allemaal te bewonderen en ontdekken valt in dit gebied. Jij kunt helpen door mee te doen aan de fotowedstrijd. 

Deel je mooiste foto van je favoriete plekje in Buytenhout en win mooie prijzen van ondernemers uit het gebied. Meedoen is eenvoudig:

1. Maak een foto

Maak een foto van jouw favoriete plekje in Buytenhout. Dit kan een mooie grappige of juist interessante foto zijn. Er wordt gezocht naar foto’s die de pracht en diversiteit van het gebied goed vastleggen.

2. Deel jouw foto

Is de foto klaar? Deel deze dan op Instagram of Facebook. Voeg de hashtag #Buytenhout toe en noem de fotowedstrijd in de bijgevoegde tekst. Je kunt maximaal 3 foto’s insturen. Deelname is mogelijk tot 7 november 2021. 

Geen sociale media, of wil je nog even zeker weten dat de foto’s goed worden ontvangen? Mail de foto’s dan naar info@buytenhout.nl 

Benieuwd wat de prijzen zijn en welke regels er gelden? Klik dan op Doe mee met de fotowedstrijd | Delftsehout (buytenhout.nl)