Duurzaamheid in CulturA & Zo – in het café en in de theaterzaal

Vrijdagavond 18 november om 20.00 uur komt Florian Dirkse langs in de theaterzaal van CulturA & Zo. Hij komt hier zijn verhaal vertellen over een meer duurzame samenleving in de vorm van een voorstelling: Duurzaamheidscollege – “Dromen waarmaken is het mooiste wat er is”.

Voordat de voorstelling begint kun je van 14.00 – 17.00 uur binnenlopen om allerlei duurzame initiatieven te bekijken. Je komt onder andere te weten hoe bedrijven als Schoon Pijnacker-Nootdorp, de duurzaamheidscoaches, Kringloopwinkel De Wisselbeker en het Repair Café kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Florian Dirkse
Florian Dirkse is co-founder van o.a. The Ocean Cleanup en The Green Miles. Vrijdag 18 november om 20.00 uur vertelt hij inspirerend verhaal over het volgen van jouw dromen en hoe je deze kunt waarmaken binnen je werkomgeving en persoonlijke leven. De lezingen van Florian gaan gepaard met veel beeldmateriaal en enkele professionele filmpjes.

Middag- en avondprogramma

Tussen 14.00 – 17.00 uur kun je kennismaken met veel duurzame initiatieven in Pijnacker-Nootdorp. In het cultuurcafé Ont-Moeten is van alles te zien en te doen. Je kunt daar ook gelijk een kaartje kopen voor de zeer interessante, maar ook leuke lezing van Florian Dirkse in de avond.

Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via www.culturaenzo.nl/agenda