ETEN, DRINKEN, SLAPEN.

Gezellig een drankje drinken op een zonnig terras, het proeven van onze eigen lokale streekproducten of genieten van een culinair diner, dat kan in Pijnacker-Nootdorp bij de verschillende restaurants, cafés en brasserieën! Ook kun je gezellig overnachten in de verschillende kleinschalige B&B’s of geheel in stijl bij Van der Valk Den Haag-Nootdorp.

ONTDEK DE HORECA

De Drie Heeren

Gastvrijheid, gezelligheid en lekker eten, dat is waar De Drie Heeren in Pijnacker voor staat. En zoek je een bijzonder biertje? Met zeven speciaal bieren op de tap en 130 in fles is er altijd wel iets wat bij je past.

bekijk website

Trattoria Rodolfo

Met pure en eerlijke producten maakt de chef-kok van Trattoria Rodolfo in Nootdorp verrassende Italiaanse gerechten. Als je hier gaat eten, moet je wel een beetje gewaagd durven zijn! Aan passie geen gebrek in deze keuken.

bekijk website

Café du Midi

Midden in de polder van Delfgauw ligt Café du Midi: een restaurant omgeven met natuur en het boerenleven. Hier kun je genieten van heerlijke seizoensgerechten die iedere dag vers worden bereid met eerlijke producten.

bekijk website

B&B Rustiek

Te midden in het groen ontvangen Gerrit en Eva de Bruijn hun gasten op persoonlijke wijze. Geniet van een heerlijk ontbijt in de Pijnackerse ochtendzon en kom tot rust in de omliggende natuur- en recreatiegebieden.

bekijk facebook

Hotel Van der Valk Den Haag -Nootdorp

In Hotel Van der Valk Den Haag – Nootdorp kun je niet alleen vorstelijk slapen, maar kun je ook terecht voor vergaderingen, feesten of een heerlijk hapje. Door de persoonlijke benadering voel je je hier altijd welkom.

bekijk website