Ga er op uit en ontdek!

10 FEBRUARI

Bierfestival bij Drie Heeren

De Drie Heeren organiseert een middag vol lekker eten, 30 soorten speciaal bier en live muziek. Verder zijn er verschillende workshops die worden gegeven door Arvid Bergström, een internationale biersommelier.

koop tickets

24 FEBRUARI

De Dobbeloop

Haren in de wind, een frisse neus én een goede workout. Doe je zondag 24 februari ook mee met de Dobbeloop dwars door natuurgebied de Dobbeplas?

lees meer

9 MAART

Ronde van Zuid-Holland

Een echte klassieker: 66e tourtocht langs de parels van Zuid-Holland. De profs kunnen naast het rijden van de 50 of 100 kilometer ook deelnemen aan een tijdrit. Fiets mee en daag jezelf uit op de Ronde van Zuid-Holland.

doe mee

24 MAART

De Dobbeloop

De Dobbeloop in februari gemist? Geen probleem, de loop keert meerdere malen terug dit jaar! Trek je hardloopschoenen aan en maak je klaar voor een mooie ronde dwars door natuurgebied de Dobbeplas. Je kunt al meelopen vanaf 3,2 kilometer. Ben je een geoefende loper? Daag jezelf uit en schrijf je in voor de 15 kilometerloop.

lees meer

2 APRIL

De Paasloop

Een sportieve Tweede Paasdag met de trimloop en de Soete Suikerbol Run door de omgeving van Pijnacker-Nootdorp. Neem je familie mee voor een sportieve uitdaging!

schrijf je in

28 APRIL

De Dobbeloop

Trek je hardloopschoenen maar weer uit de kast, want de vierde Dobbeloop vindt plaats! Ga jij voor een nieuw persoonlijk record? In ieder geval is het genieten geblazen in de mooie omgeving van natuurgebied de Dobbeplas.

lees meer

5 MEI

Nacht van Pijnacker

Voor de vroege vogels! Haal de dag binnen, met de Nacht van Pijnacker. Wil jij ook eens de prachtige zonsopkomst bijwonen in het decor van groen Pijnacker-Nootdorp? Meld je aan en wandel mee de vroege morgen in!

lees meer

26 MEI

De Dobbeloop

Het is weer tijd voor de maandelijkse Dobbeloop door natuurgebied de Dobbeplas. Ga je voor de 10 of 15 kilometer of doe je het rustig aan en kies je voor 3,2 kilometer? Kijk onderweg goed om je heen, want misschien spot je wel een ijsvogel!

lees meer

23 JUNI

De Dobbeloop

Trek je ’s zomerse sporttenue aan en smeer wat zonnebrand op je neus. Klaar voor een sportief rondje door natuurgebied de Dobbeplas? Daag jezelf uit en schrijf je in voor een van de vier afstanden.

lees meer

13 JULI

Straattheater Pijnacker

Het straattheater tovert het centrum van Pijnacker om in een sfeervolle, creatieve en onvergetelijke belevenis om niet snel te vergeten. Hier wil je beslist naar toe.

8 AUGUSTUS

Wielerronde Nootdorp

De jaarlijkse wielerronde belooft weer een groot spektakel te worden. Wie fiets jij eruit tijdens de Dikke Banden Race of Solex Race? En goed om te weten: voor de leukst verklede deelnemer is een prijs te winnen.

bekijk meer

17 AUGUSTUS

Wielerronde Pijnacker

Al meer dan 60 jaar wordt in augustus de Ronde van Pijnacker gereden. Renners en inwoners kijken halsreikend uit naar deze dag. Langs het parcours is het dan ook altijd reuze gezellig. Doe mee of kom onze sportieve dorpsgenoten aanmoedigen!

bekijk meer

26 t/m 30 AUGUSTUS

Jeugdland

De leukste week van het jaar! Klimmen, klauteren, timmeren, zwemmen, knutselen, survivallen.. Alles mag en niets moet tijdens Jeugdland. Hét evenement voor basisschoolkinderen van 5 tot 12 jaar.

lees meer

8 SEPTEMBER

Nootpop Nootdorp

Met je zonnebril op en een biertje in de hand geniet je van het gratis festival Nootpop. Bekende meezingers en nieuwe hits brengen de voetjes van de vloer. Trommel je vrienden, familie en kennissen op en geniet hier nog even samen van de nazomer!

lees meer

28 t/m 29 SEPTEMBER

Verbeelding

Duik in het feest dat Verbeelding heet! Geniet van de kunst, de optredens en de bijzondere locaties. Want wanneer zie je nou een optreden in een kersenkas, prachtige beelden in de mooiste tuin van Pijnacker-Nootdorp of beklim je de scheve toren van de Dorpskerk?

lees meer

17 NOVEMBER

RunBikeRun

Zin in een sportieve  uitdaging komend weekend? Doe dan op zondag 18 november mee aan de RunBikeRun! De crossduathlon is een echte uitdaging om alleen of in duo-vorm aan te gaan. En je kunt ook prijzen winnen! Ga jij de uitdaging aan?

lees meer