Gezamenlijke Vrijheidsmaaltijd in De Knoop

Op vrijdag 5 mei organiseert Rotary Club Pijnacker-Nootdorp voor de tweede keer een gezamenlijke Vrijheidsmaaltijd in De Knoop, het clubgebouw van Scouting Nootdorp, aan de Laakweg 2c in Nootdorp. De inloop van de maaltijd vanaf 17.45 uur, de eindtijd ca. 20.30 uur.

De kern van de Vrijheidsmaaltijd is een bijzondere ontmoeting aan de eettafel. Tijdens de ontmoeting spreken de gasten over vrijheid en onvrijheid. Dit zijn thema’s waar je misschien niet dagelijks bij stilstaat en waar je bij uitstek op Bevrijdingsdag aandacht aan kunt geven. De Rotary Club Pijnacker-Nootdorp heeft voor deze Vrijheidsmaaltijd enkele gastsprekers uitgenodigd, die komen vertellen over het leven en verzet in Pijnacker en Nootdorp ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Iedereen is van harte uitgenodigd voor deze maaltijd en deelname is kosteloos. Daarnaast is er gelegenheid om ter plekke te doneren voor Oekraïne.

Meld je uiterlijk voor vrijdag 21 april aan bij het secretariaat van de Rotary Club Pijnacker-Nootdorp via events@rotary-pn.nl.