Help een kunstwerk kiezen

Jouw stem telt voor kunst in Pijnacker-Nootdorp. Onze gemeente krijgt namelijk een bijzonder nieuw kunstwerk in het Emmapark in Pijnacker. Afgelopen maanden hebben regionale kunstenaars een kunstwerk ingediend voor het project ‘Kunst in de gemeente Pijnacker-Nootdorp’ van stichting Kunstweek. Jij bepaalt welk kunstwerk dat wordt! Breng jouw stem uit en help een kunstwerk te kiezen. 

De juryleden; Raoul Locht (voorzitter van Stichting Kunstweek), Jan-Willem Maas (gemeenteraadslid), Roos van der Meijden (kunstschilder, vrijwilliger Stichting De Verbeelding), Linda Vaandering (tekstschrijver, vrijwilliger van Stichting De Verbeelding) en portefeuillehouder Cultuur Francisca Ravestein, hebben acht werken gekozen.

Stemmen kan sinds 1 juni 
Stem op een van de acht werken en help een nieuw kunstwerk te kiezen. Bovendien maak je daarmee kans een van de 10 prachtige dikke kunst boeken.Ga naar: https://kunstindegemeente.nl/stemmen/pijnacker-nootdorp/2020/ Uit de drie kunstwerken die de meeste stemmen krijgen, kiest de jury het winnende kunstwerk. Het gekozen kunstwerk krijgt na de zomer een plek nabij de vijver in het Emmapark in Pijnacker. Het beeld is daar een jaar lang te zien. Let op: Alleen inwoners van Pijnacker-Nootdorp mogen hun stem uitbrengen.