HYPElab is terug

HYPElab brengt “de winkel van de toekomst” naar de winkelcentra Pijnacker centrum en de Parade in Nootdorp. Winkelpersoneel krijgt de gelegenheid om nieuwe technologieën te onderzoeken en daarmee te experimenteren. Zij worden geholpen door studenten van TMO Fashion Business School. Het HYPElab loopt tot eind december 2020. 

Download de apps
Voor de bezoekers van de winkelcentra is er natuurlijk ook wat leuks. Onderdeel van het HYPElab zijn namelijk de speciale klantenapps. Hiermee kan je als klant met jouw favoriete winkels communiceren, nieuwsberichten ontvangen, punten sparen en verrast worden met coupons. De lokale ondernemers willen op deze manier jou bedanken dat je lokaal jouw boodschappen doet en de beide centra bezoekt. De Pijnacker Centrum klantenapp is vorige week live gegaan en de Parade Nootdorp app al eerder dit jaar gelanceerd, maar wordt nu verder getest.

Downlaod de Parade app via de App Store of Google Play Store
Download de Pijnacker Centrum app via de App Store of Google Play Store

Uniek
Een unieke feature van de Pijnacker Centrum en Parade Nootdorp apps zijn de ‘social points’. Door als bezoeker lokaal te winkelen bij de deelnemende ondernemers kan men sparen voor sociale collectieve goede doelen. In de Pijnacker Centrum app is een sociaal doel het ondersteunen van de lokale horeca. In de Parade app staan verschillende sociale doelen zoals bijvoorbeeld Stichting Sint Nootdorp. De lokale goede doelen worden op deze manier door ondernemers in Pijnacker en Nootdorp in deze moeilijke tijden ondersteund. We doen het natuurlijk samen!

Het Hypelab is een samenwerking tussen tussen Gemeente Pijnacker-Nootdorp, winkeliersvereniging VCP Parade, winkeliersvereniging Pijnacker Centrum,TMO Fashion Business School, De Haagse Hogeschool, ROC Mondriaan en BViva. HYPElab is een onderdeel van Future Proof Retail; zij doen landelijk onderzoek naar hoe de winkelier en haar medewerkers toekomstbestendig zijn en blijven.