Komende activiteiten in Pijnacker Centrum

Graag breng ik jullie op de hoogte van de komende activiteiten en evenementen in Pijnacker Centrum. Gedurende de weken voor de zomervakantie staan er weer veel mooie activiteiten op de planning. Bijna ieder weekend is er wel iets te doen in en rondom het centrum. 

JUNI
– 4 juni Vroege Vogel Actie: tussen 8.00-12.00 uur (tenzij anders aangegeven door de ondernemer) hoge kortingen bij diverse ondernemers in het centrum. Met muzikale omlijsting van het “Luilak duo” in de vroege ochtend tussen 8.00-10.00 uur. In de komende Telstar staan alle aanbiedingen van ondernemers.
– 11 juni Shantykoren Festival, meer info bij De Drie Heeren
– 18 juni Vaderdag: geen specifieke activiteit, winactie voor een Vaderdag pakket
– 24 en 25 juni Smaak van Kleur, meer info bij Vd Helm Sanitair

JULI
– 2 juli Straattheaterfestival: tussen 10.00-16.00 uur diverse (inter)nationale artiesten door het hele centrum die het publiek vermaken met acrobatiek, muziek en theater. Er zijn 11 acts, waarvan 4 op een vaste plek en 7 mobiele acts. Tijdschema wordt nog bekend gemaakt. 

SEPTEMBER
– 3 september Kinderrommelmarkt: tussen 11.00-14.00 uur hebben we 80 kleedjes met een grote kinderrommelmarkt op het Raadhuisplein. Een kaartje voor een plek is te koop bij IJssalon Bij Ons voor €  2,50 en wanneer het plekje netjes wordt achtergelaten, ontvang je voor je kaartje een lekker ijsje.- Mode-event: groot mode event met een modeshow, paspoppen met een winactie en goodiebag voor de najaarsmode
– 11 september Oostland halve marathon, meer info op Halve Marathon Oostland
– 23, 24 en 25 september De Verbeelding, meer info op De Verbeelding

OKTOBER
– Halloween
– Kermis 

NOVEMBER
– Sinterklaasintocht
– Black Friday