Bij Balletschool Delfgauw/ YDL Dance Studios is iedereen welkom van jong tot oud. Kom je dansen om te ontspannen, om je lijf te ontwikkelen of ben jij geboren met een passie voor dans? Wij hebben voor iedereen een plekje in een daarvoor geschikte les.

We willen jou goed technisch, maar vooral ook met veel plezier leren dansen. Iedereen kijkt altijd erg uit naar de jaarlijkse voorstelling in het Stadstheater Zoetermeer. Daarnaast organiseren wij kijklessen, vakantie dansdagen, kinderfeestjes en maken we van iedere dansles een feestje.

Super trots zijn wij op de leerlingen die uitvliegen naar een professionele dansopleiding. Trots zijn wij op de peuters die vaak nog voordat ze naar schoolgaan, al zelfstandig komen dansen bij ons. Trots zijn wij op de leerlingen in onze G-dansles en trots zijn wij op alle andere leerlingen in een van onze andere lessen.

Onze balletschool is een fijne plek vanwege ons docententeam dat altijd vol enthousiasme en creativiteit klaar staat om les te geven onder welke omstandigheden dan ook. We nodigen je graag uit om een proefles te komen volgen en kijken uit naar je aanwezigheid.

 

Voor meer informatie: www.ydldancestudios.nl