Dit gezellige koor is opgericht in 2007 en telt momenteel 39 leden: zeven muzikanten en 32 zangers. Wekelijks wordt er gerepeteerd in de thuishaven; de grote garage van de familie Van Schie aan de Monnikenweg.

Twaalf tot vijftien keer per jaar wordt er opgetreden in verpleeghuizen, zorgcentra en bij andere gezellige festiviteiten zoals De Bieslanddagen in Delfgauw.
Het jaarlijkse hoogtepunt is het Shantyfestival op het Raadhuisplein. In de laatste week van mei of de eerste week van juni vindt dit festival plaats in samenwerking met drie wisselende Shantykoren uit de regio. Vanaf 11.00 uur is het op het plein een en al gezelligheid met prachtige oude zeemansliederen en mooie muzikale ondersteuning van accordeons en gitaristen. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van diverse plaatselijke sponsors.

Voor een optreden van het koor kunt u contact opnemen met de boekingscoördinator Jan Sneevliet, 06 – 1296 7883 en nieuwe leden kunnen zich aanmelden bij de secretaris Teus de Bruin, 06 – 2854 7109.