“De gezelligste huiskamer van Delfgauw”

De Buren van Delfgauw werd officieel geopend op 1 mei 2019. De opening ging gepaard met barista-workshops, meidenwerk, een koersbaldemo, een balletoptreden en mooie woorden van burgemeester Francisca Ravestein en wethouder Hanneke van de Gevel: “Deze huiskamer is een mooie aanwinst voor de bewoners van Delfgauw.”

De gezelligste huiskamer van Delfgauw vind je bij De Buren. Dat klinkt wat cryptisch maar De Buren is de nieuwe naam voor wat voorheen het café was van de fraaie Sporthal Emerald in de Florijnstraat. De Buren van Delfgauw is een verbindend ontmoetingspunt voor Delfgauw. Met behulp van allerlei oud-Hollandse materialen en meubels is een huiskamer ingericht waar iedereen uit de wijk gebruik van kan maken. 

Gezellig!

Miranda de Bruijn van de ijssalon trekt letterlijk de (ijs)kar bij De Buren van Delfgauw. Zij doet er alles aan om de gezelligste huiskamer van Delfgauw nog gezelliger te maken. “We verzorgen ook lunches: tosti’s, uitsmijters, belegde broodjes en pannenkoeken. Bezoekers komen terug omdat ze het een heel gezellige ontmoetingsplek vinden. Jong en oud komt hier lekker werken of om even bij te kletsen.”

Openingstijden

Miranda de Bruijn stoeide eerst nog een beetje met de openingstijden. Ze wil er het liefst zo veel mogelijk zijn voor bezoekers, in elk geval zes dagen per week. Check www.burenvandelfgauw.nl voor de openingstijden en de agenda. Wil je ook iets organiseren in De Buren van Delfgauw? Stuur dan een mail naar burenvandelfgauw@gmail.com.