“Ons uitgangspunt is het ontzorgen van klanten!”

WVK Makelaars vierde afgelopen zomer dat het kantoor alweer 12,5 jaar gevestigd is in Nootdorp. Vanuit het hart van het dorp op het adres Dorpsstraat 52 staat een team van enthousiaste specialisten voor je klaar. “De gemeente en de regio kennen we goed. We zetten ons voor de volle 100% in om woonwensen waar te maken”, laat Irma van Spronsen weten.

“We zijn geworteld in de Pijnacker-Nootdorpse samen- leving”, vervolgt Irma (NVM Register Makelaar/Taxateur en vestigingsmanager). “Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw en bedrijfsmatig onroerend goed vonden veel mensen de weg naar ons. Ook voor professionele taxaties. Het is boeiend en uitdagend om het in ons gestelde vertrouwen van mensen waar te maken. Fijn hun huis te mogen verkopen en de begeleiding te verzorgen bij de aankoop van een nieuwe woning. Een tevreden klant is uiteraard ook een tevreden makelaar. De hoge cijfers in de reviews spreken voor zich.”


Team Nootdorp
In Nootdorp zul je naast Irma ook contact hebben met de officemanagers Dirjam de Vreugd of Claudia Evers. Nieuwkomer is Jim Loggers. Hij werkt sinds een maand bij WVK
Makelaars als assistent makelaar in opleiding: “Mijn ambitie is uiteraard makelaar te worden. Bij WVK hoop ik ervaring op te doen ‘in het vak’. Ik merk nu al dat ik de afgelopen maand veel geleerd heb. Een leuk en actief team met behulpzame collega’s.”


Ontzorgen
Wat is de kracht van WVK Makelaars? Irma en Jim: “Van alle markten thuis. Vakbekwaam. Kennis van de gemeente en de regio waar we zelf in wonen. Een laagdrempelig kantoor met een team van deskundigen en een groot netwerk. Ontzorgen is een belangrijk thema, evenals begeleiden vanaf de eerste kennismaking tot en met een uiteindelijke koop of verkoop. Door de korte lijnen op het kantoor kennen we elkaars werk en kunnen we snel schakelen. Een tevreden en blije klant, dat is in ons werk het mooiste wat er bestaat.”