Op pad met Bianca

Bianca Linhart is de nieuwe blogger van Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp. Hieronder stelt zij zich kort voor en verteld zij over haar privéleven en favoriete wandelplekken in en rondom Pijnacker-Nootdorp. Zij zal de volgers van Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp op Instagram en Facebook meenemen langs de wandelingen die zij maakt en tips geven over routes en tijdstippen voor het maken van de mooiste foto’s.

Bianca Linhart

Ik ben Bianca Linhart, 53 jaar en woon samen met mijn man, twee volwassen kinderen en hond Spike in Nootdorp. In mijn vrije tijd wandel ik graag en daarbij vind ik het ook leuk om foto’s te maken van wat ik onderweg tegenkom. Soms met mijn camera, maar gelukkig heb ik mijn telefoon altijd bij me.

Het wandelbos Laakweg en de Dobbeplas liggen bijna in mijn achtertuin. Dus daar kom je me ook regelmatig met de hond tegen. Maar voor de afwisseling gaan we ook naar het Balijbos, het Bieslandse Bos en Delftse Hout. Ook vind ik het leuk om een stadswandeling te maken, waarbij Den Haag altijd wel de voorkeur heeft. Of om even uit te waaien of van de zonsondergang op het strand te genieten.

Wil je meer van haar foto’s zien? Neem dan een kijkje op haar Instagram-account.

Instagram Bianca

Instagram NatuurlijkPN

Facebook NatuurlijkPN