De mooiste wandel- en fietsroutes in Pijnacker-Nootdorp

Onderstaand zie je een aantal fiets- en wandelroutes.
Wil je meer informatie over speeltuinen in het algemeen, ga dan naar de website van Playadvisor. PlayAdvisor is een website waarop speel- en beweegplekken voor iedereen staan! Er zijn veel websites waarop speel- en beweegplekken (vaak in het bijzonder speeltuinen, binnenspeeltuinen en pretparken) worden vermeld. Maar er is maar één website waarop ook de Gemeentelijke plekken zoals speelplekken, speeltuinen, calisthenics plekken, voetbalvelden, basketbalpalen en skatebanen worden vermeld. Vul je postcode in en kijk wat er bij jou in de buurt is. Je ziet hier het grootste aanbod met speel- en beweegplekken.

Toont alle 9 resultaten

Fietsroute door Pijnacker langs gemeentelijke en rijksmonumenten. Ga al fietsend terug in de tijd en ontdek mooi gerestaureerde boerderijen en woonhuizen waarvan sommigen al in de 17e gebouwd zijn. U zult nooit meer met dezelfde ogen naar deze panden kijken!

Deze route voert u langs een aantal monumentale boerderijen aan de Noordeindseweg en de Zuideindseweg in Delfgauw

Trek er eens een middagje op uit om eens een andere speeltuin dichtbijhuis te bezoeken.

Laat je tijdens deze route door Pijnacker Noord verrassen met verhalen over heel verschillende kunstwerken.

Route langs leuke speelplekken in en rondom Nootdorp. Wie weet ontdek je iets nieuws!

Laat je tijdens deze route door Pijnacker Zuid verrassen met verhalen over heel verschillende kunstwerken. Wie heeft het gemaakt, waarom en wat stelt het voor? Te combineren met de Kunstroute Pijnacker Noord

Fiets- of wandelroute langs Nootdorpse kunstwerken, met korte beschrijving over werk en kunstenaar. Ontdekt wat het verhaal achter een beeld is en leer zo meer over Nootdorp en haar geschiedenis.

Laat je tijdens deze route door Delfgauw verrassen met verhalen over kunstwerken dichtbij huis. Wie heeft het gemaakt, waarom en wat stelt het voor?

Gezellige fietsroute langs alle leuke horeca gelegenheden in Pijnacker-Nootdorp.