Talentdagen voor kinderen van 7 tot 12 jaar

Jeugdcentrum de Notelaer in Pijnacker vormt op 15, 16 en 17 juli het decor van de Talentdagen, bedoeld voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Ze krijgen op deze dagen de kans om nieuwe ervaringen op te doen en hun talenten te ontdekken. Er zijn workshops op creatief gebied, maar ze kunnen ook koken, robots besturen, oefenen met circusacts en nog veel meer.

Op en rond het jeugdcentrum zijn er verder veel buitenactiviteiten op de tokkelbaan, bij de tafeltennistafel, op het voetbalveld en — als het tenminste lekker weer is — in het water.

De Talentdagen beginnen steeds om kwart over negen ’s morgens. Dan is er eerst een gezamenlijke start, daarna gaan de kinderen in kleinere groepjes aan de slag met de diverse workshops. Voor de lunch wordt gezorgd. Ouders zijn vanaf vier uur ’s middags welkom om te zien en te horen wat de kinderen die dag hebben gedaan. Rond kwart over vier wordt de dag weer gezamenlijk afgesloten.

De Talentdagen, die in Pijnacker-Nootdorp al enkele jaren worden gehouden, worden financieel mogelijk gemaakt door Fonds1818 en door de gemeente.

Aanmelden kan op dit webadres: https://www.talentweken.nl/aanmelden. Niet te lang wachten, er is over het algemeen veel belangstelling voor.