Tover uw tuin om in een natuurrijk terrein!

In opdracht van natuurlijk Pijnacker-Nootdorp biedt donderdag 20 mei Natuurlijk Delfland een boeiende presentatie over de natuurrijke tuin. De gratis bijeenkomst is digitaal en duurt van 20.00 tot 21.30 uur. 

Een natuurrijke tuin is een tuin om alle seizoenen mee te beleven, voor jezelf, de buurt, voor vlinders, bijen, vogels, misschien een egel en vele andere dieren. Hoe ziet zo’n tuin eruit en wat kun je doen om zo’n tuin te maken? 

Natuurlijk Delfland onderscheidt vier typen tuinen: de versteende tuin, de monumentale tuinen, de doorzontuin en de natuurrijke tuin. Elke type komt aan de orde. Anna Kreffer en Geert van Poelgeest laten zien welke mogelijkheden er zijn. Ook geven zij antwoord op vragen van deelnemers. 

Wie belangstelling heeft, moet zich vooraf aanmelden. Vraag hiervoor een code aan via medewerkernatuurlijkdelfland@gmail.com. Er kunnen maximaal 100 mensen meedoen. Dus wil je niks missen? Geef je dan snel op, want ‘vol is vol’!

Speciaal mensen met meer dan 25% stenen in hun tuin, zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp is initiatiefnemer van de bijeenkomst.

Natuurlijk Delfland is een vereniging die zich richt op natuurstudie, -educatie en -bescherming via onder meer excursies, lezingen en natuurbeheer. Meer informatie staat op: https://delfland.knnv.nl