#Verveeltips

Door het coronavirus is plotseling een hoop minder te doen en te beleven. De Uitagenda is daarom een stuk leger, tot in ieder geval 6 april. Komende tijd ontvang je van ons tips om verveling tegen te gaan. We vullen de lijst verder aan:

Verveeltip #1: het Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp magazine lezen!
Boordevol verhalen van, door en voor PN’ers. Lees meer over het Bieslandse Bos, boer Piet Post, geothermie, natuur en recreatie en de namen van onze dorpskernen die al in de Middeleeuwen geïnspireerd zijn op de ons omringende natuur. Het magazine lees je hier. Veel leesplezier!

Verveeltip #2: ‘Rondje Pijnacker-Nootdorp’ fietsen
Zin om even een frisse neus te halen? Pak je fiets en beleef een ‘Rondje Pijnacker-Nootdorp’. Een route door het karakteristieke landschap, omringd door groen! Tip: neem zelf een gezonde snack en wat te drinken mee, want de restaurants onderweg zijn natuurlijk dicht. Bekijk hier de route.

Verveeltip #3: spelen, spelen en nog eens spelen!
Geen zwemles, geen school en geen speelgoed lenen bij de Speelotheek Harlekino. Wel hebben ze een hoop tips voor de kids op een rijtje gezet. Duik bijvoorbeeld je eigen kast in met puzzels en gezelschapsspellen. Ontdek opnieuw hoe leuk dat is: samen een spel spelen of een moeilijke puzzel maken. Lees op de website van Speelotheek Harlekino alle tips door.