Wielerronde Nootdorp en Pijnacker

Wielerronde Nootdorp 
Op donderdag 10 augustus organiseert Stichting Wielercomité Nootdorp de Wielerronde Nootdorp, als onderdeel van de Nootdorpse kermisweek. 

Het evenement vindt plaats aan De Poort, tussen het industrieterrein Oost Ambacht en de velden van SV Nootdorp. Het programma begint om 11.00 uur met jeugdinschrijvingen, gevolgd door startschoten om 12.00 uur voor de jeugd en om 14.00 uur voor de criteriums. Om 17.30 uur start de Funklasse en om 19.30 uur vindt het burgerevenement plaats met een bedrijven-ploegentijdrit. Het parcours is afgesloten tussen 9.00-23.00 uur voor de veiligheid van de deelnemers, waardoor het bestuur verzoekt om auto’s elders te parkeren. Geniet van de strijd tussen de deelnemers en kom gezellig langs om het evenement bij te wonen. 

Wielerronde Pijnacker 
Op zaterdag 19 augustus vindt de 64e editie van de Ronde van Pijnacker plaats, met het vertrouwde parcours in het centrum van Pijnacker, startend en eindigend bij Bibliotheek Oostland aan de Julianalaan. Het programma omvat verschillende wedstrijden, waaronder wedstrijden voor nieuwelingen, junioren meisjes, heren amateurs, en elite/beloften. Ook de dikke banden race voor aanstormend talent staat op het programma. De dag wordt afgesloten met de burgerronden en een gezellig samenzijn. Dankzij de steun van trouwe sponsoren is de Ronde van Pijnacker gratis toegankelijk voor alle bezoekers.