Meer over

Winkelen in Pijnacker-Nootdorp

Meer over

Winkelen in Pijnacker-Nootdorp

Meer over

Winkelen in Pijnacker-Nootdorp

Meer over

Winkelen in Pijnacker-Nootdorp

Natuurlijk winkel ik in Pijnacker-Nootdorp!

Met maar liefst vier winkelcentra is het heerlijk winkelen in Pijnacker-Nootdorp. De Parade in Nootdorp, Pijnacker Centrum en Keijzershof in Pijnacker en De Emerald in Delfgauw zorgen ervoor dat er in Pijnacker-Nootdorp genoeg aanbod is op het gebied van winkelen. In deze winkelcentra zal je merken dat er een goede mix is tussen landelijke ketens en lokale winkeliers. Het aanbod is ruim en er heerst een gezellige, dorpse sfeer. Op de vrijdag is het koopavond in de Parade en Pijnacker Centrum, ideaal voor een bezoek in combinatie met avondeten in een van de horecagelegenheden die hier gevestigd zijn. Ander pluspunt is dat je bij veel van deze winkelcentra gratis kan parkeren. Comfortabel winkelen staat hierbij centraal.

Ook heeft elk winkelcentrum zijn eigen markt. Pijnacker Centrum en Parade Nootdrop hebben markt op de woensdag. In Pijnacker is dit van 8:30 tot 12:30, en in Nootdorp is dit de gehele dag. De Emerald Delfgauw heeft markt op zaterdag van 9:00 en 15:00.

Ontdekken

Ontdekt de beste winkelcentra’s van de buurt!

Een grote winkelcentrum met talloze winkels en borden.

Pijnacker Centrum

Volop winkelplezier in het centrum van Pijnacker door de ruime keuze aan food, horeca en mode, met zowel de landelijke ketens als lokale winkeliers. Op woensdag is er een gezellige markt.

Bekijk website
De ingang van de winkelcentrum

Winkelcentrum Parade

Waar ooit paardenkoersen werden gehouden staat sinds 2003 winkelcentrum Parade Nootdorp. Hier is het relaxed winkelen, mede door de dorpse gezelligheid in combinatie met de stadse allure.

 

Bekijk website
Een winkelstraat

Keijzershof

De dorpse sfeer, persoonlijke benadering van de winkeliers, de perfecte bereikbaarheid én het gevarieerde aanbod maakt Keijzershof Pijnacker een aantrekkelijk winkelcentrum!

Markt in de gemeente!

Wist jij dat we super leuke markten hebben in de gemeente? Op woensdag is er van 8:30 tot 13:30 markt in Pijnacker Centrum op het Raadhuisplein en bij de Parade in Nootdorp van 9:00 tot 16:00. Op zaterdag is er markt in Delfgauw. Weten welke kraampjes er zijn? Ga er een keer langs en maak zelf mee hoe gezellig het is!

Winkelcentrum Emerald

Het overdekte winkelcentrum Emerald in Delfgauw voorziet in alle dagelijkse behoeften. Maar met speciaalzaken als Huis van de Smaak biedt Emerald ook net dat beetje extra.