Winterweken in Pijnacker

Zaterdag 10, en zaterdag 17 december vinden er verschillende feestelijke activiteiten plaats in Pijnacker Centrum. Dit om iedereen in de winterse stemming te krijgen rondom de feestdagen!

Zaterdag 10 december van 16.00 – 18.00 uur:

De decembermaand zal worden afgetrapt met een ‘kerstparade’ in het centrum! Tijdens de parade wordt er een lichtjesoptocht gehouden en er is een swingende kerstmannen band aanwezig. De organisatie, die in handen is van Loco Concepts, komt met de Pretvormers Parade die met mooie verlichtende elementen meelopen met de lichtjesoptocht. Alle kinderen zijn uitgenodigd om met hun eigen gemaakte lampion en lichtjes deel te nemen aan de lichtjesoptocht.

Zaterdag 17 december van 12.00 – 16.00 uur:

De week hierna staat een kerstcamper op het Raadhuisplein met warme chocolademelk en andere lekkernijen. Ook is er een poffertjesbakfiets en worden de bezoekers verrast met lekkernijen die worden uitgedeeld. Bij de grote verlichte hoed op het plein kun je meedoen aan een winactie en daarnaast worden er ook niet goodiebags uitgedeeld.

Ook leuk om te weten: tijdens de kerstvakantie van 24 december t/m 8 januari 2023 zal er een kerstmannen speurtocht plaatsvinden.