Het Voetlicht is een toneelgezelschap met 40 enthousiaste leden van jong tot oud. De vereniging bestaat inmiddels alweer ruim 65 jaar! Het Voetlicht staat garant voor een avondje lachen, gieren, brullen! We spelen voornamelijk kluchten en blijspelen, waarin diverse typetjes prachtig worden uitgespeeld. De wekelijkse repetities vinden plaats in het knusse theater Cultura, in Nootdorp. Ook de voorstellingen vinden hier plaats. Er wordt naast de kwaliteit van het toneelspel ook veel aandacht besteed aan de kleding, decors, licht, geluid en rekwisieten. Kortom, alle ingrediënten voor een geslaagd avondje uit zijn aanwezig!

Het Voetlicht heeft ook een kindertoneelgroep, Kinto. De leden van Kinto verzorgen jaarlijks twee voorstellingen door en voor kinderen. Met name de voorstellingen rondom Sinterklaas zijn al jaren een groot succes!

Naast het spelen van vier voorstellingen per jaar hebben we ook veel andere activiteiten. Zo hebben we een jaarlijks uitje, en doen we ook mee aan diverse activiteiten zoals de Bieslandse dagen en kaarsjesavond.

Meer informatie? Bekijk onze website: https://www.hetvoetlicht.com/