NATUURLIJK
SAMEN ER OP UIT.

Natuurlijk is er altijd iets te doen in Pijnacker-Nootdorp! Met een divers aanbod aan winkels, horeca, evenementen, cultuur en andere vrijetijdsactiviteiten hoef je je geen moment te vervelen. Verwen jezelf met een bezoek aan de sauna, ga met de kids naar het speelparadijs, ontdek de lokale kunst of geniet van een mooie voorstelling!

Stories

Ga er op uit en ontdek!

Theater CulturA & Zo

In het sfeervolle en intieme theater CulturA & Zo kun je genieten van verschillende voorstellingen. Van kindertheater tot cabaret en van beginnend talent tot de grote namen.

bekijk programma

De Trucker

Jongerencentrum de Trucker is bedoeld voor iedereen vanaf 16 jaar die van een feestje houdt. Met een brede muziekprogrammering, diverse feesten en activiteiten als jamsessies is dit the place to be!

bekijk agenda

Centre du Lac

Even bijkomen van alle drukte? Verwen jezelf met een bezoek aan sauna- en beautycentrum Centre du Lac! Kom volledig tot rust in de sauna, de neveltuin of bij de masseur.

bekijk website

Monkey Town

Het leukste en spannendste indoor speelparadijs van Nederland staat in Delfgauw! In Monkey Town kunnen de kinderen van 1 tot 12 jaar heerlijk ravotten in klim- en klautertoestellen, ballenbakken en luchtkussens.

bekijk website

Kunstroutes

Pijnacker-Nootdorp is een kunstminnende plek. Maar liefst 59 kunstwerken staan verspreid door de gemeente! Via verschillende kunstroutes kun je de kunstwerken bewonderen.

download