Meer over

Ondernemen in Pijnacker-Nootdorp

Natuurlijk onderneem ik in Pijnacker-Nootdorp!

Pijnacker-Nootdorp staat bekend om zijn fantastische ligging. Het ligt centraal tussen Den Haag en Rotterdam en is daarmee een toplocatie voor veel bedrijven. De goede bereikbaarheid helpt hier ook bij. Meerdere snelwegen om de gemeente heen en een ruim aanbod als het gaat om openbaar vervoer.

Veel innovatieve bedrijven hebben zich gevestigd in Pijnacker-Nootdorp, waar wij erg trots op zijn! Met de vele bedrijventerreinen die onze gemeente kent, is dit voor hen een goede locatie. Het is goed ondernemen in Pijnacker-Nootdorp!

Contact opnemen
Ontdekken

Weten waar en hoe je moet ondernemen in onze gemeente

2 mensen die met elkaar in gesprek zijn met een computer voor ze

ZZP’ers

Pijnacker-Nootdorp kent een opvallend hoog aantal zzp’ers en met name in de zakelijke dienstverlening! Op netwerkbijeenkomsten van ZZP Oostland kom je in contact met andere lokale zzp’ers. Je kunt deelnemen aan nuttige workshops, samen sparren én verder groeien!

Ga naar zzp oostland
Een wegen bord

Bedrijventerreinen

Met verschillende goed bereikbare bedrijventerreinen is Pijnacker-Nootdorp ook aantrekkelijk voor het MKB en de grotere ondernemingen. Bedrijventerrein Heron is één van onze visitekaartjes mede door het duurzame karakter.

Lees meer
Mensen die op stenen staan

Accountmanagers

Natuurlijk zijn wij blij met onze huidige en potentiele ondernemers. Gemeente Pijnacker-Nootdorp heeft een actief team van accountmanagers dat als eerste aanspreekpunt fungeert voor ondernemers.

Lees meer
Mensen die met elkaar in gesprek zijn

Netwerken

Samenwerken en verbinden zit in het DNA van onze ondernemers. Door netwerken als de OVPN, Noova en VNO-NCW Oostland staan onze ondernemers in nauw contact met elkaar.

Ga naar OVPN Ga naar NOOVA Ga naar VNO-NCW
een kas

Glastuinbouw

Met verschillende goed bereikbare duurzame glastuinbouwgebieden is Pijnacker-Nootdorp als onderdeel van Greenport West Holland interessant voor glastuinbouwbedrijven met een passende schaalgrootte voor deze regio.