De Verbeelding wil je niet missen

Ben jij er al klaar voor? Nog even, en ‘De Verbeelding’ barst weer los in Pijnacker-Nootdorp. Een weekend bomvol kunst, muziek en andere optredens. Zet 28 en 29 september in je agenda, dit wil je niet missen!

Kunst- en cultuurroute

Ontdek Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp via de uitgebreide kunst- en cultuurroute door Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Oude Leede. Meer dan 140 kunstenaars exposeren op mooie locaties als kerken, boerderijen, tuinen, een molen of een restaurant. Geniet daarnaast op verschillende plekken van zang-, muziek, dans- of theateroptredens.

Voor jong en oud

Uiteraard is er ook voor de kinderen genoeg te doen, van de kindervoorstelling (deze keer in Pijnacker én in Nootdorp) tot Muziek op Schoot voor de allerjongsten. Ook nieuw dit jaar: de samenwerking met De Trucker. Hier zijn ’s middags dichters te beluisteren en ’s avonds DJ-collectief Rakkatack.

Verbeeldingsplein

En natuurlijk is er het centrale Verbeeldingsplein in het hart van Pijnacker. Het Raadhuisplein wordt dan getransformeerd tot een creaplein, creamarkt en promoplein.

Het volledige programma vind je op www.deverbeelding.nu