Nieuwe etalagekunst

Een man die naar een etalage kijkt

Ontdek kunst in het oude Rabobankgebouw aan het Raadhuisplein in Pijnacker! Via etalagekunst op de ramen aan de voorzijde van het gebouw, kun je de komende maanden werken bewonderen van lokale kunstenaars. Een prachtige opmaat naar de realisatie van het nieuwe sociaal cultureel centrum. 

We willen het leegstaande gebouw aantrekkelijker maken en geven lokale kunstenaars de kans om hun kunstwerken tentoon te stellen. De expositie is alleen van buitenaf te bewonderen en elke 6 weken wisselt de volledige collectie. Zo krijgen alle lokale kunstenaars de kans om hun creativiteit te laten zien. 

Ben jij een kunstenaar uit Pijnacker-Nootdorp en wil je deelnemen aan deze expositie? Meld je dan aan bij cultuurcoördinator Marina Peters via m.peters@pijnacker-nootdorp.nl. 

De huidige expositie toont werken van getalenteerde kunstenaars zoals Cobi de Jong, Angeles Rodríguez, Annemiek van de Pol, Henk Stoelhorst, Kiek Haket, Bep van Dongen, Ilonka Bijl, Peter Wensveen, Nathalie Jutte-Boudestein en Jong Perspectief. 

Klik hier om de kunstenaars en hun eigen pagina’s te ontdekken.