Veel mooie kerstconcerten

Er was in de afgelopen dagen keuze genoeg in Pijnacker-Nootdorp voor mensen die in deze periode graag een mooi kerstconcert bezoeken. Verschillende gezelschappen geven concerten die in het teken van het kerstfeest staan. Ook in het theater kun je van kerst genieten.

In de Ontmoetingskerk in Pijnacker was zondag 17 december al een kerstconcert, verzorgd door het a-capellakoor Cantiamo uit Leidschendam. Het ging om het laatste lunchconcert van dit jaar in de kerk.

Het projectkoor Cantores Amatores (zie foto) gaf op woensdag 20 december een kerstconcert in de Dorpskerk in Pijnacker. Het ging om een kerstdrieluik met gevarieerde koormuziek. Het Atmospheric Music Ensemble zorgde voor de begeleiding.

In Theater CulturA & Zo in Nootdorp gaf de vocal group Close2U op vrijdag 22 december een kerstvoorstelling. Yvonne Sieh, Marlies Vieveen en Lysette van der Meer zingen meerstemmige Amerikaanse kerstnummers in verschillende stijlen.

Gospelpopgroep PUUR is altijd actief in de Dorpskerk in Nootdorp. Op zaterdag 23 december gaf de groep zowel ’s middags als ’s avonds een kerstconcert onder de titel ‘Heaven is in the house’.