Excelsior houdt ontmoetingsmiddag in bibliotheek

Muziekvereniging Excelsior verwelkomt zondag 29 oktober Pijnackenaren die vaak alleen thuis zitten en weinig contacten hebben, tijdens een muzikale middag in de bibliotheek aan de Julianalaan. De musici van de vereniging spelen tussen twee en vijf uur ’s middags in enkele blokken bekende muziek en tussendoor is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en een babbeltje te maken.

Excelsior geeft het ‘ontmoetingsconcert’, zoals ze het zelf noemen, om iets leuks te kunnen doen voor mensen die wat geïsoleerd zijn geraakt. Daar wordt in Pijnacker-Nootdorp al aardig wat voor gedaan, onder andere door de activiteiten van de Swop. De leden van de vereniging vinden het leuk om daar ook wat aan bij te dragen. De opzet van de middag is tot stand gekomen in samenspraak met de gemeente, de Swop en Samen Sterk.

Voor de bezoekers zijn er leuke spellen en een quiz bedacht om het contact met gelijkgestemden op gang te krijgen. Ook staan er lekkere hapjes en drankjes klaar. Aanmelden kan via de website van Excelsior op dit adres: https://excelsiorpijnacker.nl/ontmoetingsconcert/