Kom langs bij de Bieslanddagen!

Kom op zaterdag 2 en zondag 3 september langs bij de Bieslanddagen! Deze jaarlijkse traditie verwelkomt jong en oud op verschillende prachtige locaties, waaronder het Delftse Hout, het Bieslandse Bos, de Bieslandse Polder en Klein Delfgauw.

Het programma is rijk aan activiteiten die de natuur, cultuur en gemeenschap van deze omgeving weerspiegelen. Van boerderijbezoeken tot creatieve workshops, van muzikale optredens tot verrassende kinderactiviteiten, er is voor ieder wat wils.

Bekijk het hele programma via https://bieslanddagen.nl/ om te ontdekken wat er op elke locatie te beleven valt. Om optimaal te genieten van het evenement, word je aangeraden om de Bieslanddagen per fiets te verkennen. Er is een speciale fietsroute voor je uitgestippeld die je langs alle hoogtepunten leidt. Voor het gemak rijden er pendeldiensten, waaronder een treintje en de welbekende trekker, om je snel en comfortabel van de ene plek naar de andere te brengen.

Dit jaar wordt er ook een digitale plattegrond geïntroduceerd, beschikbaar via de website, die je tijdens je bezoek als handige navigatie kunt gebruiken. Zo mis je geen enkel hoogtepunt en kun je volop genieten van de Bieslanddagen.