Kom meezingen met Sing2Enjoy

Het popkoor Sing2Enjoy is op zoek naar enthousiaste mensen die van zingen houden en die zich willen aansluiten bij een leuk koor dat actief is voor Nootdorp, Ypenburg, Leidschenveen en omstreken. Het koor staat onder leiding van dirigente Nadja Voigt. 

Sing2Enjoy zingt meerstemmig en heeft plek voor zowel mannen als vrouwen. Het repertoire is divers, van popsongs uit de jaren ’60 tot heden, soms ook Nederlandstalig, Afrikaanse songs en à capella. De koorleden houden van swingende pop, maar ook van gevoelige ballads. Tijdens de repetities besteedt de dirigente aandacht aan zangtechniek, ademhaling en koorklank. Het koor treedt regelmatig op in de regio Nootdorp, Ypenburg en Den Haag.

Voor de repetitie en in de pauze van de repetitie is er ruimte om te kletsen onder het genot van koffie en thee. Een paar keer per jaar is er een ‘happy hour’ na afloop van de repetitie met een drankje, wat lekkers en soms zingen de koorleden dan iets voor elkaar.

Zangervaring en noten lezen is niet vereist, plezier in zingen wel. Wie belangstelling heeft is welkom om een keer te komen kijken en mee te zingen bij een repetitie. Meer informatie is te vinden op de website: https://www.sing2enjoy.nl. Daar staat ook een aanmeldingsformulier.