Pannenkoeken eten in Pijnacker Noord

Op vrijdag 8 maart en vrijdag 15 maart was het pannenkoekendag in Pijnacker Noord! Op vrijdag 8 maart waren de wijkbewoners welkom bij Octantschool Schatkaart en kerk de Acker om er samen met de kinderen een gezellige pannenkoekendag van te maken. Op vrijdag 15 maart konden de wijkbewoners genieten van een heerlijke pannenkoek in de Schakelaar (SWOP), waar het ook gezellig druk was.

Jongeren stonden klaar om de ouderen te helpen, thee te schenken en tafels af te ruimen, wat heeft gezorgd voor mooie gesprekken. Het was een geslaagde dag voor jong en oud. Op Octantschool Schatkaart werd de pannenkoekendag zelfs omgetoverd tot een uitgebreid Folklorefeest met pannenkoeken, culturele hapjes en oudhollandse spelletjes.

De Schatkaart, de Acker en SWOP maken deel uit van de werkgroep Pijnacker-Noord, die op uitnodiging van SBJ SamenSterk regelmatig bij elkaar komt. SBJ SamenSterk brengt organisaties en bewoners met elkaar in verbinding om gezamenlijk te werken aan een sterkere samenleving in Pijnacker-Nootdorp.

Wil je ook deelnemen aan de werkgroep of heb je een idee voor een leuk initiatief? Neem dan contact op met Madelein van den Bulk via mvandenbulk@sbjsamensterk.nl