Meld je aan voor Mudmakers 2022

Hoewel zich al aardig wat gezinnen hebben aangemeld, zijn nog enkele honderden inschrijvingen mogelijk voor Mudmakers. Het gezinsevenement op zondag 2 oktober wordt georganiseerd door de Lions Nootdorp-Pijnacker. Ouders en kinderen lopen dan weer een off road hardloop parcours, ze steken modderige sloten over, klauteren over monkeybars, waden door het water en komen daarna als onherkenbare beesten over de finish.

De deelname staat open voor kinderen vanaf 8 jaar met een of meer van hun ouders. Teambuilding, elkaar helpen en ontzettend veel plezier maken staan centraal. De route is weer uitgezet rond de Dobbeplas, het Bieslandsebos en de Tweemolentjesvaart.

Niet geflyerd

De inschrijvingen liepen vanaf het begin hard, maar toch kunnen er nog ouders en kinderen meedoen. Dat komt omdat de inschrijving wat later is geopend. “De vorige keer hadden wij de inschrijving voor het begin van schoolvakantie geopend en op de scholen geflyerd. Door omstandigheden is de inschrijving dit jaar pas daarna geopend en ook niet geflyerd. Desalniettemin zitten we nu al op circa 1100 van maximaal 1500 inschrijvingen”, meldt de organisatie.

Kosten van deelname

Deelname kost € 12,50, inclusief medaille. Als optie kunnen deelnemers voor € 7,50 ook een Mudmakers T-shirt kopen. Een eventueel positief saldo gaat naar lokale projecten.

Overigens: klein beetje vies geworden? Even voorbij de finish staat de brandweer klaar, die spuit de deelnemers weer keurig schoon. Inschrijven kan via https://www.lions-nootdorp-pijnacker.nl/projecten?view=project&id=103:mudmakers-2022&catid=91/