Monopoly Deal Pijnacker

Aanstaande zondag, op 14 februari, introduceert PLUS Sabine Zondag een super leuke nieuwe spaaractie in Pijnacker. “Na het succes van Monopoly Pijnacker in 2016 is het tijd voor een nieuw spel van ons dorp”, aldus Sabine Zondag.

“In 2016 werden wij overweldigd door het gigantische succes van Monopoly Pijnacker, de reacties waren geweldig”, vertelt Sabine. “Wij zijn er mega trots op dat ons spel in 1500 huishoudens in de kast staat. In deze tijden van veel thuisblijven is het tijd om een nieuw lokaal spel te introduceren. Want wat is er leuker dan een spel van je eigen dorp, met onze eigen straten en verenigingen er op?! Samen met de makers van Monopoly hebben wij een uniek nieuw spel laten ontwikkelen, namelijk het razend populaire Monopoly Deal kaartspel. Ook dit spel hebben wij specifiek laten maken voor Pijnacker. Je herkent onze eigen straten in het spel uit diverse wijken in ons dorp en ook de vier grootste verenigingen van Pijnacker mochten dit keer weer niet op het spel ontbreken. Wij zijn super trots op ons nieuwe spel, een leuk en snel kaartspel, waar je gemakkelijk op een avond meerdere potjes van kunt spelen. Makkelijk om mee te nemen en ook leuk voor op reis, wanneer dat straks weer tot de mogelijkheden behoort.”

Vanaf zondag 14 februari ontvang je bij iedere €10,- aan boodschappen één spaarzegel. Bij 15 zegels is de spaarkaart vol en ontvang je 50% korting op het Monopoly Deal Pijnacker spel. Je betaalt dan slechts €7,99 voor deze speciale éénmalige limited edition. Het spel is ook los verkrijgbaar voor €15,98. Zorg dat je er op tijd bij bent, want OP=OP. Maar geen zorgen; we hebben voldoende spellen laten maken om héél veel inwoners te voorzien van deze unieke uitgave.