Nieuwe recreatiekaart van Buytenhout

Wist u dat het Westerpark, de Dobbeplas, het Bieslandse Bos en de Delftse Hout deel uitmaken van een groot natuur- en recreatiegebied, genaamd Buytenhout?

Central Park

Het gebied strekt zich uit van Zoetermeer via Pijnacker-Nootdorp naar Delft, ook wel ons eigen ‘Central Park’ genoemd. Een nieuwe kaart van recreatiegebied Buytenhout toont een uitgebreid overzicht van het groengebied in de regio, inclusief fiets- en wandelknooppunten.

Eet- en drinkgelegenheden

Daarnaast wijst de kaart bezoekers de weg naar gezellige eet- en drinkgelegenheden in de gemeenten. Met de nieuwe recreatiekaart kunnen bezoekers dit gebied gemakkelijk verkennen en alle verborgen pareltjes ontdekken.

Natuur verkennen

Het doel van de recreatiekaart is om bewoners en bezoekers aan te moedigen om de natuur te verkennen en te genieten van de groene oases in onze regio. Of het nu gaat om een ontspannen wandeling of fietstocht, een bezoek aan één van de speelbossen of gewoonweg genieten van de rust en sereniteit van de natuur, de kaart is een handig hulpmiddel voor het hele gezin. De recreatiekaart is te vinden in de gemeentekantoren en bij verschillende ondernemers in het recreatiegebied.