NPN magazine weer beschikbaar!

Het Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp magazine is weer beschikbaar en ligt voor je klaar bij talloze afhaalpunten in de gemeente! Het beste nieuws? Je kunt het helemaal gratis meenemen!

Dit magazine is speciaal samengesteld om jou de prachtige, zowel nieuwe als oude, plekken in onze gemeente te laten zien. We hebben met veel enthousiasme gewerkt aan het verzamelen van verhalen, foto’s en informatie om je een inkijkje te geven in al het moois dat onze omgeving te bieden heeft. Op de website van Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp zie je een overzicht van alle afhaalpunten.

Of je nu een bewoner bent die al jarenlang hier woont, of een bezoeker die nieuwsgierig is naar de verborgen schatten, dit magazine is jouw gids voor het ontdekken van de unieke charme en het rijke erfgoed van onze gemeente. Blader door de pagina’s en laat je inspireren door de adembenemende landschappen, boeiende geschiedenis en levendige cultuur die onze gemeente te bieden heeft. Leer over de verborgen pareltjes die je wellicht nog niet kende en vind nieuwe favoriete plekken om te verkennen.

Ons team heeft er hard aan gewerkt om dit magazine tot leven te brengen en we hopen dat het je zowel informeert als inspireert. Neem er gerust een mee bij een van de afhaalpunten en deel het met je familie en vrienden, zodat ook zij kunnen genieten van de pracht van onze gemeente.

Veel leesplezier en geniet van jouw reis door onze gemeente!

Wil je ons helpen om het magazine nog beter te maken, vul dan de enquête in op onze link. https://enquete.toponderzoek.com/NPN-magazine

Ophaalpunten

Pijnacker:
Plus Sabine Zondag
Cafe de Guyter
Dirk van den Broek
Albert Heijn Ackershof
Gemeentehuis
De Balije Tuin
De Viergang
Boekhandel van Atten
De Laen Makelaardij
De Soete Suikerbol

Nootdorp:
Jumbo Ellen en Erwin Steendam
Restaurant Saam onder de Molen
Cultura & Zo
Lidl
Albert Heijn Lange Baan
Ipse de Bruggen
De Wilskracht
Bruna

Delfgauw:
Albert Heijn Delfgauw
Chillings bij de buren