Beleef Pijnacker: Een nieuw evenement vol lokale beleving in Pijnacker Centrum!

Pijnacker Centrum staat op het punt om de zomer in te luiden met een reeks sprankelende evenementen. Op zaterdag 1 juli is het tijd voor iets nieuws: Beleef Pijnacker op het Raadhuisplein van 12.00 tot 17.00 uur.

Beleef Pijnacker is een evenement waar alles wat dit prachtige dorp te bieden heeft, samengebracht wordt op één plek. De Ondernemersvereniging Pijnacker Centrum heeft de handen ineengeslagen met Loco Concepts, met de gewaardeerde steun van alle ondernemers in Pijnacker Centrum en het Ondernemersfonds.

Ze beginnen dit jaar bescheiden, maar hebben de intentie om het evenement in de komende jaren verder uit te breiden en aan te kleden. Het doel is om een ware belevenis te creëren, met diverse activiteiten zoals lokale muziekoptredens van singer-songwriters, de aanwezigheid van eigen ondernemers, lokale tuinders en telers, en leuke kinderactiviteiten zoals voorleessessies, bellenblazen en tractor-/boerderij-elementen. 

Uit het vorig jaar uitgevoerde Strabo-koopstromenonderzoek is gebleken dat evenementen vooral een lokale verbinding moeten hebben om succesvol te zijn. En dat is precies wat Beleef Pijnacker biedt!